Těhotenské kurzy

Těhotenské kurzy
Těhotenské kurzy jsou podporou pro nadcházející maminky.
Hlavní náplní těchto velmi oblíbených kurzů je seznámení s průběhem těhotenství, porodem, šestinedělí a připravení se na porod jako takový, jak z fyziologického, tak i psychologického hlediska.
Těhotenské kurzy vám pomohou zvládnout tuto složitější etapu a připraví vás na krásné nadcházející období mateřství. Péče o miminko a zvládání každodenních situacích bude po tomto kurzu pro každou z vás hračkou.

Kurzy jsou hlavně o pomoci. Pomoci nastávajícím maminkám snížit strach z bolesti při porodu, pochopení fyziologie a psychických změn, které logicky ke každému těhotenství patří. Dozvíte se navíc o nástrahách, které vás mohou při těhotenství i následné péči potkat. Informace o tom, co očekávat a jak se na to připravit vám rozhodně pomohou toto období spokojeně překonat. Navíc vám naši specialisté poví o zdravé výživě, životním stylu a dalších praktických radách, jak zabezpečit optimální vývoj plodu a následnou péči o miminko.

Na těhotenských kurzech můžete být s vaším partnerem a společně vše prakticky zkoušet a studovat. Úlevové polohy, které vás naši specialisté naučí vám pomohou před i po porodu.


Dále se naši zkušení lektoři věnují tématu kojení a všech činností, které jsou s touto následnou rutinní činností spojené. Vše velmi názorně a přehledně. Těhotenské kurzy zkrátka připraví nastávající maminku i jejího partnera na období před porodem a ukážou, jak se správě a vhodně chovat po porodu, aby děťátko rostlo a vyvíjelo se tak, jak má.

Těhotenské kurzy pro prvorodičky jsou rozhodně důležitým a nezanedbatelným artiklem před porodem, aby nastávající maminka věděla alespoň zhruba, co může očekávat.

Těhotenský kurz na iZážitky.cz